Ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding algemene begraafplaats Sint Pancras’. (Postzegelplan op het bestemmingsplan Dorp 1978)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 5 augustus 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘uitbreiding algemene begraafplaats Sint Pancras’.

In dit postzegelplan wordt de uitbreiding van de bestaande begraafplaats in Sint Pancras mogelijk gemaakt. Het plangebied ligt tussen de huidige algemene begraafplaats van Sint Pancras aan de noordzijde en de bebouwing aan de Kronenburghof aan de zuidzijde.

Voor het voorontwerp van het genoemde bestemmingsplan is de inspraakprocedure gevolgd. De ingekomen overleg- en inspraakreacties hebben geleid tot een kleine aanpassing in de toelichting van het bestemmingsplan. In de reactienota, is een samenvatting van alle reacties en ons commentaar opgenomen, welke ook ter inzage ligt.

Het plan met bijbehorende stukken liggen tijdens de openingsuren in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude ter inzage. Tevens ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in de openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude, het Behouden Huys Oudkarspel, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel en in het dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via internet op www.gemeentelangedijk.nl (leven in Langedijk – wonen en verkeer – bestemmingsplannen) of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk dan wel mondelinge zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Langedijk, postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u voor het einde van de inzagetermijn contact op te nemen met mevrouw M. Smit van de afdeling Beleid en projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 4 augustus 2010

Naar boven