Bekendmaking ontwerp-besluiten in het kader van de coördinatieregeling

Eerder hebben Burgemeester en wethouders van Nieuw-Lekkerland ingevolge het bepaalde in artikel 3.30 en het raadsbesluit van 12 februari 2009 bekend gemaakt dat de ontwerpbesluiten en daarbij behorende stukken ten behoeve van de verplaatsing van de voetbalvelden in Nieuw-Lekkerland met ingang van vrijdag 2 juli 2010 tot en met donderdag 12 augustus 2010 voor eenieder ter inzage liggen.

Omdat wij geconstateerd hebben dat in eerste instantie per abuis een oude aanvraag kapvergunning ter inzage is gelegd en bovendien ons postbusadres is gewijzigd, verlengen wij de periode van terinzagelegging. Alle stukken liggen tot en met 2 september 2010 voor eenieder ter inzage. De stukken zijn tijdens kantooruren ( ma t/m vr 9.00–12.00 uur en maandagavond van 18.00–20.00 uur) voor eenieder bij het Servicecentrumkantooruren ( ma t/m vr 9.00–12.00 uur en maandagavond van 18.00–20.00 uur) in te zien.

De gecoördineerde ontwerpbesluiten die noodzakelijk zijn voor de realisatie van een nieuw sportpark in Nieuw-Lekkerland.

De gemeente Nieuw-Lekkerland gaat sportcomplex ‘Excelsior’ opnieuw inrichten. Het nieuwe sportcomplex wordt geheel ten zuiden van de Tiendweg gerealiseerd. Hiervoor zijn de volgende besluiten noodzakelijk:

  • het projectbesluit conform artikel 3.10 van de Wet op de ruimtelijke ordening;

  • de bouwvergunning op grond van artikel 40 van de Woningwet;

  • de kapvergunning op grond van artikel 4.10a van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Nieuw-Lekkerland;

  • de vergunning ex artikel 19d van de Natuurbeschermingswet 1998;

  • de ontheffing op grond van de bepalingen van de Provinciale Milieuverordening Zuid-Holland, zesde tranche, bijlage 10b;

  • de watervergunning van Waterschap Rivierenland.

In de coördinatieregeling zijn zowel besluiten waartoe de gemeente bevoegd is als besluiten van de provincie Zuid-Holland en het Waterschap Rivierenland opgenomen.

Gedurende de termijn van terinzageligging bestaat voor iedereen de mogelijkheid om schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met W.H. van Essen (0184-805 178) of G.G. van Poppel (06-26564533).

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken zijn ook via de gemeentelijke website in te zien (www.nieuw-lekkerland.nl → Actueel → Plannen en projecten).

Naar boven