Terinzagelegging ontwerpprojectbesluit zwembad Groenhovenpark

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken bekend dat zij op grond van artikel 3.1.1 Wro, het ontwerpprojectbesluit ‘zwembad Groenhovenpark’ ter inzage zullen leggen. Dit projectbesluit maakt in de toekomst de herontwikkeling van zwembad De Tobbe, bestaande uit een nieuw overdekt bad en een nieuw buitenterrein en de bouw van 24 appartementen mogelijk.

Het ontwerpprojectbesluit ‘zwembad Groenhovenpark’ is van 5 augustus 2010 tot en met 15 september 2010 gedurende zes weken te raadplegen/downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens is het projectbesluit te raadplegen/downloaden via de website www.gouda.nl/bekendmakingen en ligt het ontwerpprojectbesluit voor eenieder ter inzage tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda.

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze in te dienen omtrent het ontwerpprojectbesluit ‘zwembad Groenhovenpark’.

Uw schriftelijke reactie kunt u zenden aan burgemeester en wethouders van Gouda, t.a.v. de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken, tel. (0182) 588 363.

Deze publicatie is tevens bedoeld als bekendmaking in de zin van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening. Diverse instanties worden in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit plan.

Gouda, 4 augustus 2010

Naar boven