Vastgesteld wijzigingsplan ‘Kerkmeerweg 15’

Burgemeester en wethouders van Langedijk maken bekend dat zij op 13 juli 2010 het wijzigingsplan ‘Kerkmeerweg 15’ ongewijzigd hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan richt zich op het wijzigen van de vorm van het bouwvlak in noordelijke richting ten behoeve van de uitbreiding van de bedrijfsruimte aan de Kerkmeerweg 15 te Oudkarspel. De vorm van het bouwvlak wijzigt zonder dat dit in oppervlakte toeneemt.

Deze wijzigingsbevoegdheid is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied en Koedijk’.

Inzage

Bovengenoemd vastgesteld wijzigingsplan ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingsuren van de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving in het gemeentehuis, Vroedschap 1, Zuid-Scharwoude. Ook kan het wijzigingsplan worden ingezien via de site van gemeente Langedijk, www.gemeentelangedijk.nl.

Beroep

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • Een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Tevens kan door degene die beroep heeft ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Langedijk, 4 augustus 2010

Burgemeester en wethouders van Langedijk.

Naar boven