Ontwerpbestemmingsplan Midstrjitte 2–6 te Woudsend

Burgemeester en wethouders van Wymbritseradiel maken bekend dat er een nieuw bestemmingsplan is/wordt ontwikkeld voor pand Midstrjitte 2–4 te Woudsend (‘Hotel en zo, meisje loos’). De benaming hiervan is bestemmingsplan Midstrjitte 2–6 te Woudsend.

Inhoud:

Het ontwerpbestemmingsplan bevat een herziene bestemmingsregeling voor genoemd pand teneinde de realisatie van een bedrijfswoning in dit pand (aan de kant van de Waechswâl) mogelijk te maken. Tegelijk is de minimaal voorgeschreven dakhelling voor een deel van dit pand gecorrigeerd en aangepast aan de bestaande situatie.

Inzien:

Het ontwerp van dit bestemmingsplan ligt met ingang van 3 augustus 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis (centrale balie, tijdens de openstellingstijden), Stadslaan 75 te IJlst.

Ook is het mogelijk het ontwerp in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl én via de website www.wymbritseradiel.nl / diensten en producten / productencatalogus / bestemmingsplannen en digitaal plan (overzicht) / ontwerpbestemmingsplan Midstrjitte 2–6 te Woudsend.

Reageren:

Eenieder kan gedurende bovengenoemde terinzagetermijn een zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan schriftelijk òf mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen (die onze voorkeur hebben) moeten worden gericht aan: De gemeenteraad van Wymbritseradiel, t.a.v. unit R.O., Postbus 14, 8650 AA IJlst.

Voor mondelinge kenbaarmaking moet men zich vóór 1 september 2010 melden bij burgemeester en wethouders voornoemd, waarna daarover een nadere afspraak kan worden gemaakt. Hiervoor kunt u contact opnemen met dhr. L. Wesselius (tel.: 0515-534452).

Verkrijging:

Tegen vergoeding van de kosten ad € 35,– kan op verzoek een afschrift van genoemd ontwerp op het gemeentehuis worden verkregen.

Naar boven