Ontwerpprojectbesluit voor oprichting zeven grondgebonden woningen, De Kuil in Hapert

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure mét bouwvergunning te voeren ten aanzien van het bestemmingsplan ‘Hapert’. Deze procedure moet de realisatie mogelijk maken van zeven grondgebonden rijwoningen aan De Kuil in Hapert, op het perceel kadastraal bekend HGL04, sectie F nummer 1983. Een projectbesluit is nodig om medewerking te kunnen verlenen aan een bouwplan dat afwijkt van het bestemmingsplan.

Het ontwerpbesluit ligt, samen met de concept-bouwvergunning én de ruimtelijke onderbouwing inclusief alle onderzoeken, van 2 augustus tot en met 13 september 2010 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

Tegen het voornemen tot medewerking aan dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u terecht bij de Centrale Balie of contact opnemen met André van der Heijden van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, juli 2010

Naar boven