stcrt-2010-1207-001.png Vaststelling wijziging tweetal percelen gelegen nabij het Grote Gat aan de Nieuveltweg te Oostburg

Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij op grond van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening hebben besloten een wijzigingsplan vast te stellen voor een tweetal percelen gelegen nabij het Grote Gat aan de Nieuveltweg te Oostburg (kadastraal bekend als gemeente Oostburg, sectie O, nummers 798 en 801). Het besluit voorziet in de wijziging van de bestemming ‘agrarische doeleinden’ in de bestemming ‘natuur doeleinden’, in aansluiting bij de omringende percelen en voor het realiseren van deelproject Fort Nijevelt en Spek & Brood, onderdeel van de Staats Spaanse Linies.

Tegen het ontwerpbesluit zijn zienswijzen ingediend. In de vergadering van 24 november 2009 heeft het college van Gedeputeerde Staten van Zeeland besloten goedkeuring te verlenen aan de wijziging van het bestemmingsplan.

Het wijzigingsbesluit is verzonden per 25 januari 2010. Het wijzigingsbesluit, besluit tot goedkeuring van het bestemmingsplan van Gedeputeerde Staten en andere relevante stukken liggen vanaf de verzenddatum gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Buiten de openingstijden kan het plan op afspraak worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw A. de Feijter van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed via tel. 0117-457 258.

Binnen zes weken na de datum verzending van dit besluit kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook tegen het besluit tot goedkeuring van het bestemmingsplan door Gedeputeerde Staten kan afzonderlijk beroep worden ingesteld. Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage. Belanghebbenden kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0117-457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 27 januari 2010

J.F. Sala,

burgemeester.

M.M.M.F. de Schwartz,

wnd. secretaris.

Naar boven