Ontwerpprojectbesluit ‘De Oude Heerlijkheid’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken bekend, dat zij voornemens zijn een projectbesluit, als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, te nemen voor de uitbreiding van gemeenschapshuis ‘De Oude Heerlijkheid’ Grotestraat 12 te Oploo.

Overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken vanaf 5 augustus 2010 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis, Klantencontactcentrum, balie Bouwzaken, Brink 3 te Sint Anthonis. Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het ontwerpbesluit raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 16 september 2010 is eenieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Indien u mondeling wilt inspreken, dan kunt u zich wenden tot de heer G. Kusters, telefoonnummer (0485) 388 850.

Sint Anthonis, 4 augustus 2010

Naar boven