Hogere grenswaarde procedure Wet Geluidhinder Baneheiderweg naast nr. 52 te Bocholtz

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn positief te beschikken op navolgende verzoeken hogere grenswaarde Wet geluidhinder:

  • Baneheiderweg naast huisnummer 52 te 6351 JR Bocholtz, inzake de realisatie van een woning.

Uit het uitgebracht akoestisch rapport blijkt dat de belasting op de voorgevel van de woning 56 dB bedraagt. De voorkeurgrenswaarde op grond van de wet geluidhinder bedraagt 48 dB.

Voor het verlenen van de bouwvergunning is het derhalve noodzakelijk dat een hogere geluidswaarde op grond van de wet geluidhinder wordt vastgesteld.

U kunt het ontwerpbesluit met de daarop betrekking hebbende de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie bij de afdeling Grondgebiedzaken, Markt 1 te 6369 AH Simpelveld.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk, dan wel mondeling na afspraak, (tel: 045-544 83 11), zienswijzen omtrent het voornemen naar voren brengen. Brieven dienen te worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Simpelveld, Postbus 21000, 6369 ZG Simpelveld. Het indienen van een zienswijze is, naast het zijn van belanghebbende, een voorwaarde om tegen het uiteindelijke besluit beroep te kunnen instellen.

Naar boven