Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoederen Lust en Last’

Burgemeester en wethouders van Middelharnis brengen overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, ter openbare kennis, dat met ingang van 2 augustus 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘landgoederen Lust en Last’. Aanleiding voor dit plan vormt het initiatief tot het oprichten van twee landgoederen.

Het plangebied is gelegen tussen de Kokseweg en de Sint Christoffeldijk te Sommelsdijk. Het betreft een agrarisch perceel dat wordt ontsloten via de Kokseweg.

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de openingstijden worden ingezien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, gevestigd aan het adres Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het plan kan tevens worden ingezien via de gemeentelijke site www.middelharnis.nl en de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Middelharnis. Het adres daarvoor is postbus 1, 3240 AA Middelharnis.

Naar boven