Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Schoudermantel

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van 30 juli 2010 gedurende zes weken (tot en met 9 september 2010) het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Schoudermantel,het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Doel van het bestemmingsplan is de herstructurering van het voormalige terrein van de fruitveiling mogelijk te maken. Uitgangspunt bij de herstructurering is om een kleinschalig, kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein te creëren, waarbij ingezet wordt op een verhoging van de ruimtelijke- en de beeldkwaliteit en een vermindering van de milieubelasting. Daarnaast komt de herstructurering het leefmilieu van aangrenzende woningen ten goede, omdat in de toekomst ter plaatse geen sprake meer zal zijn van zware vervoersbewegingen.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Bunnik. Ga naar www.bunnik.nl, onder ‘Gemeentelijk beleid’, en dan doorklikken naar ‘Ruimtelijke plannen’.

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Zienswijze indienen

Van 30 juli tot en met 9 september kan iedereen schriftelijk een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met mevrouw M Beetsma van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 659 5913 op maandag, woensdag en vrijdag.

Naar boven