Kennisgeving bestemmingsplan Molendreef in Lieshout

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek is voornemens om op de percelen L 315 en L 316 aan de Molendreef in Lieshout de bouw van drie vrijstaande woningen mogelijk te maken en voor dit plan een bestemmingsplan voor te bereiden. De invulling van het plan voldoet niet aan het nu geldende bestemmingsplan. Het betreft een particulier initiatief.

Op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening (Bro) informeert het college u over de aanstaande start van de formele bestemmingsplanprocedure. De komende weken wordt u door middel van de gemeentenieuwspagina’s in De Laarbeeker geïnformeerd over de wijze waarop u een zienswijze tegen het plan kenbaar kunt maken, aan wie deze moet worden gericht en binnen welke termijn. Het ontwerpbestemmingsplan, de plankaart en het bijlagenboek liggen vanaf een nader te bepalen moment ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Conform de inspraakverordening van de gemeente Laarbeek wordt voorafgaand aan de formele procedure geen mogelijkheid tot inspraak geboden.

Er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen. Wel zijn de provincie Noord-Brabant en Waterschap Aa en Maas in het kader van het wettelijk verplichte vooroverleg (artikel 3.1.1 Bro) bij de planvorming betrokken.

Let op: op dit moment kunt u het ontwerpbestemmingsplan nog niet inzien en nog geen zienswijze kenbaar maken. Deze publicatie betreft uitsluitend een aankondiging van de formele procedure.

Naar boven