Projectbesluit (art. 3.10 Wro) Leerpark

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het vastgestelde projectbesluit Leerpark in het kader van art. 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 29 juli 2010 ter inzage ligt.

Het projectbesluit heeft betrekking op het toestaan van:

  • hogere bebouwing, een groter aantal woningen en commerciële leerbedrijven op de hoek van de Leerparkboulevard en de Leerparkpromenade/prof. Gunningplein;

  • een andere situering van een ontmoetingscentrum op de hoek van de Leerparkboulevard en de Leerparkpromenade/Prof. Gunningplein; en

  • de aanleg van een uitrukroute voor de brandweer tussen de Prof. Langeveldlaan en de aansluiting van het Leerpark op de N3.

Tot en met 8 september 2010 kan het projectbesluit, met bijbehorende stukken tijdens de openingsuren worden ingezien in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Deze stukken kunnen ook via www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen worden bekeken.

Tot en met 8 september 2010 kan degene die tijdig zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dat niet tijdig heeft gedaan tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

Dordrecht, 28 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven