Ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 71/Driesprong Nibbixwoud’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 71/Driesprong Nibbixwoud’ te Nibbixwoud met ingang van 30 juli 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om op de locatie waar momenteel kassen staan een woning te bouwen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken in te zien op onze website www.medemblik.nl onder het onderwerp Ruimtelijke ordening – Ruimtelijke ordening – Procedures. Het digitale ontwerpbestemmingsplan is in te zien op de landelijke voorziening voor ruimtelijke plannen. Het adres hiervoor is www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de raad van de gemeente Medemblik, Postbus 7, 1670 AA Medemblik. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstelling. U kunt hiervoor contact opnemen met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel: 0229-54 80 38.

Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail kan worden ingediend.

Naar boven