Ontwerpprojectbesluit

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken bekend dat krachtens afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 Wro wordt voorbereid teneinde:

  • Ontheffing te verlenen van het geldende bestemmingsplan ‘Rockanje Dorp’ voor de herinrichting van de openbare ruimte, inclusief de mogelijkheid voor het realiseren van luifels, aan de Raadhuislaan (3235 AP) te Rockanje.

Inzage en zienswijzen

Bovengenoemde herinrichtingsplan met ontwerpbesluit en ruimtelijke onderbouwing ligt vanaf morgen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te Rockanje (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en woensdag tevens van 13.30 tot 18.30 uur) gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van de afdeling VROM. Het plan ligt eveneens digitaal ter inzage (www.ruimtelijkeplannen.nl). Eenieder die tegen het plan zienswijzen heeft, kan deze gedurende de termijn dat deze aanvraag ter inzage ligt, schriftelijk dan wel mondeling aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken (Postbus 550, 3235 ZH Rockanje).

Rockanje, 28 juli 2010

De burgemeester en wethouders van Westvoorne

Naar boven