Bestemmingsplan ‘Diepenheim’ onherroepelijk

De raad van de gemeente Hof van Twente heeft bij besluit van 16 juni 2009 het bestemmingsplan ‘Diepenheim’ vastgesteld.

Het plan voorziet in de herziening van een aantal verouderde bestemmingsplannen. Doel daarbij is deze plannen te actualiseren, te standaardiseren en te digitaliseren. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de gehele bebouwde kom van Diepenheim. Het plan heeft in hoofdzaak een consoliderend karakter, dat wil zeggen dat het vooral gaat om een goede en eigentijdse regeling voor de bestaande situatie.

Tegen dit besluit is beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Afdeling heeft op 7 juli 2010 een uitspraak gedaan en heeft het beroep ongegrond verklaard. Met deze uitspraak is het bestemmingsplan ‘Diepenheim’ onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is voor eenieder in te zien in het gemeentelijk informatiecentrum, de Höfte 7 te Goor (op maandag van 12.00 tot 19.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’. Hier vindt u de rechtstreekse link naar het onherroepelijke bestemmingsplan: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.DPHKNACT-OH10

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van:

http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/plannen/NL.IMRO.1735.DPHKNACT-/NL.IMRO.1735.DPHKNACT-OH10

28 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

H. Kok,

burgemeester.

G. Twickler,

secretaris.

Naar boven