Rectificatie publicatie in verband met verkeerde beroepsclausule

In de Staatscourant van 14 juli 2010 is een bekendmaking gepubliceerd inzake de vaststelling van het wijzigingsplan nieuwbouw grondgebonden agrarisch bedrijf maatschap Pinckaers-Cremers.

Abusievelijk is in de beroepsclausule verwezen naar de rechtbank Maastricht, terwijl beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Hieronder treft u de juiste gecorrigeerde tekst aan.

Vaststelling wijzigingsplan nieuwbouw grondgebonden agrarisch bedrijf maatschap Pinckaers-Cremers

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken bekend dat het wijzigingsplan ex artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening voor het perceel gelegen aan de Slenakerweg ongenummerd, kadastraal bekend gemeente Gulpen, sectie B nummer 6711 in de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders van 29 juni 2010 is vastgesteld.

Het wijzigingsplan wijzigt de bestemming van een gedeelte van het betreffend perceel van ‘Agrarisch met waarden – natuur en landschapswaarden’ naar ‘Agrarisch bedrijf’, zodat ter plaatse een grondgebonden agrarisch bedrijf gevestigd kan worden.

Het besluit tot vaststelling en het vastgestelde wijzigingsplan liggen vanaf 15 juli 2010 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Gulpen-Wittem, Willem Vliegenstraat 12 6271 DA Gulpen (openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00–12.00 uur en woensdagmiddag tevens van 14.00–16.00 uur).

Het besluit tot vaststelling, het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar en beschikbaar op www.gulpen-wittem.nl

Tijdens de periode dat het wijzigingsplan ter inzage ligt kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Tevens kan door degene die beroep heeft ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven