stcrt-2010-1195-001.png Bouwvergunning en projectbesluit voormalige boerderij Kerkstraat 92−94 (6367 JG) te Voerendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Voerendaal maken bekend dat zij een bouwvergunning in combinatie met een projectbesluit hebben verleend (verzonden op 26 januari 2010) voor:

  • het verbouwen van de voormalige boerderij Kerkstraat 92−94 (6367 JG) te Voerendaal (hoek Kerkstraat − Veeweg) tot zes woningen.

Tegen het ontwerpbesluit zijn zienswijzen ingediend. U kunt het definitieve besluit digitaal raadplegen op onze website www.voerendaal.nl.

Overeenkomstig het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kan binnen 6 weken na de datum van bekendmaking (de datum van verzending van de vergunning) van dit besluit een beroepsschrift indienen bij de Rechtbank, Postbus 1988. 6201 BZ te Maastricht door:

  • hen die tijdig hun zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpprojectbesluit;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar te maken.

Tevens kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de indiener van het beroepsschrift de voorzieningenrechter van de rechtbank, sector Bestuursrecht, te Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven