Ontwerpprojectbesluit ‘Braakman, Bos en landschapsontwikkeling’

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat op grond van artikel 3.11, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpprojectbesluit ‘Braakman, Bos en landschapsontwikkeling’ van 29 juli tot en met 8 september 2010 ter inzage ligt bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. De publieksbalies in Terneuzen en Axel zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. De publieksbalie in Sas van Gent is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Het ontwerpprojectbesluit ‘Braakman, Bos en landschapsontwikkeling’ is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/actueel/bestemmingsplan.

Het ontwerpprojectbesluit omvat de voorgenomen aanleg van bos en natuurgebied ten noorden en ten zuiden van de N61 (Braakmanweg/Isabellaweg). Voor een deel heeft de aanleg van natuurgebied betrekking op de compensatie door verlies aan natuur ten gevolge van de aanleg van de N61. Voor een ander deel heeft de aanleg van natuurgebied betrekking op de resterende taakstelling vanuit de gebiedsgerichte aanpak Philippine. De aanleg van bos en natuurgebied is in strijd met het voor dit gebied van toepassing zijnde bestemmingsplan. Het ontwerpprojectbesluit heeft tot doel de aanleg van bos en natuurgebied juridisch-planologisch mogelijk te maken.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij de heer K. van Gorp, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455 000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken. U vindt daar tevens informatie over de verdere afhandeling van uw zienswijze.

Terneuzen, woensdag 28 juli 2010

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

loco-secretaris,

J.G. Princen CCMM

Loco-burgemeester,

C.L. Liefting.

Naar boven