Ontwerpvergunningen voor ICL-IP Terneuzen B.V.

Gedeputeerde Staten van Zeeland en Rijkswaterstaat hebben een aanvraag ontvangen om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer en de Wet verontreiniging oppervlaktewateren van ICL-IP Terneuzen B.V. voor het reviseren van de vergunningsituatie binnen de inrichting aan Frankrijkweg 6 te Terneuzen.

De aanvragen worden op grond van de Wet milieubeheer gecoördineerd behandeld. Gedeputeerde Staten en Rijkswaterstaat willen de vergunningen verlenen met voorschriften ter bescherming van het milieu.

De ontwerpvergunningen liggen van 29 juli 2010 tot en met 8 september 2010 ter inzage bij:

  • de Directie ruimte, milieu en water, Het Groene Woud 1 te Middelburg, op werkdagen van 8.00–17.00 uur en desgevraagd buiten kantooruren;

  • de balie Ruimte, milieu en bedrijven in het stadhuis van de gemeente Terneuzen, Oostelijk Bolwerk 4 te Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur en;

  • Rijkswaterstaat Zeeland, Poelendaelesingel 18 te Middelburg, op werkdagen van 9.00–12.00 uur en 13.00–16.00 uur en na telefonische afspraak (0118-622428).

Daarna, tot het einde van de beroepstermijn, liggen de stukken ter inzage op genoemde plaatsen en tijden.

Eenieder kan tot en met 8 september 2010, bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen over de ontwerp-vergunning Wet milieubeheer indienen bij Gedeputeerde Staten van Zeeland, directie Ruimte, Milieu en Water, postbus 165, 4330 AD Middelburg. Schriftelijke zienswijzen over de ontwerpvergunning Wet verontreiniging oppervlaktewateren dienen te worden gericht aan Rijkswaterstaat Zeeland, doch te worden gezonden aan Gedeputeerde Staten van Zeeland. Hierbij kan worden verzocht om persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Enkel belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend over de ontwerpvergunningen en de adviseurs die advies hebben uitgebracht over de ontwerpvergunning(en) kunnen later beroep instellen.

Voor het inzien buiten kantooruren, mondelinge toelichting en kopieën van ter inzage gelegde stukken kunt u zich wenden tot E. de Smidt, tel. 0118-631986.

Naar boven