Voornemen verlening projectbesluit en bouwvergunning Rijneveld 65

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken bekend, dat met ingang van 29 juli 2010, gedurende zes weken, het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning, met bijbehorende stukken, voor het bouwen van een woning met garage op het perceel Rijneveld 65, 2771 XW Boskoop, ter inzage liggen op het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Boskoop.

Het ontwerpprojectbesluit en de daarbij behorende stukken zijn daarnaast digitaal raadpleegbaar via:

  • www.boskoop.nl → Nu is Boskoop → Plannen en projecten → Ruimtelijke plannen → In procedure zijnde ruimtelijke plannen

  • https://www.ruimtelijkeplannen.nl

Toelichting

Het bouwplan voorziet in het bouwen van een nieuwe woning met garage. Om dit bouwplan mogelijk te maken wordt de bestaande woning geamoveerd.

Medewerking aan de voor het bouwplan gevraagde bouwvergunning is alleen mogelijk worden na het verlenen van een projectbesluit, als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het projectbesluit en de bouwvergunning worden voorbereid volgens artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening jo afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Indienen van zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan iedereen schriftelijk zijn of haar zienswijzen omtrent de ontwerpbesluiten kenbaar maken aan de Burgemeester en wethouders, Postbus 5, 2770 AA Boskoop.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen zelfde termijn mondeling zienswijzen in te dienen. Hiervoor kunt u een telefonische afspraak maken met de heer ing. R. Prins, via telefoonnummer (0172) 219517

Alleen wanneer u nu zienswijzen indient, kunt u later in de procedure gebruik maken van beroepsmogelijkheden tegen het uiteindelijke besluit.

Naar boven