stcrt-2010-1186-001.png Vaststelling bestemmingsplan Schettens uitbreiding Zuidoost

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wûnseradiel maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad op 28 september 2009 het bestemmingsplan Schettens uitbreiding Zuidoost gewijzigd heeft vastgesteld.

Tevens heeft de raad besloten om geen exploitatieplan vast te stellen, als bedoeld in artikel 6.12 Wro.

Het bestemmingsplan Schettens Uitbreiding Zuidoost omvat de uitbreiding van 11 woningen aan de Zuidoostzijde van Schettens. De ambtshalve wijziging heeft betrekking op het wijzigen van afmetingen binnen de bestemmingen tuin en water.

Het (gewijzigd) vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 28 januari 2010 gedurende 6 weken in het gemeentehuis, afdeling VROM, tijdens openingstijden voor eenieder ter inzage.

Degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel 6.13 Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Een gelijke bevoegdheid komt toe aan eenieder, die bedenkingen heeft ten aanzien van de ambtshalve wijziging, die bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Witmarsum, 27 januari 2010

Naar boven