Ontwerpbestemmingsplan ‘Baneheiderweg naast 52-Baneheide 26’

Burgemeester en wethouders van Simpelveld maken op grond van artikel 3.8 Wro bekend dat met ingang van donderdag 5 augustus het ontwerpbestemmingsplan ‘Baneheiderweg naast 52–Baneheide 26’ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt tijdens de openingstijden in het Gemeentehuis aan de Markt 1 in Simpelveld.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is een gecombineerd verzoek in het kader van de Ruimte voor Ruimte regeling en de Verhandelbare Ontwikkelings Rechten methode voor de sloop van 615 m2 aan stallen/bedrijfsgebouwen op het perceel aan de Baneheide 26 te Baneheide, kadastraal bekend als gemeente Simpelveld, sectie K, nummer 351, en de bouw van een compensatiewoning aan de Baneheiderweg ong. te Bocholtzerheide kadastraal bekend als gemeente Simpelveld, sectie K, nummer 217, en het treffen van een financiële tegenprestatie.

Gemeenten zijn vanaf 1 januari 2010 verplicht bestemmingsplannen digitaal beschikbaar te stellen. U kunt het digitale bestemmingsplan ‘Baneheiderweg naast 52–Baneheide 26’ raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Via de gemeentelijke website www.simpelveld.nl kunt u ook een link vinden naar dit bestemmingsplan.

Tijdens de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 21000, 6369 ZG te Simpelveld en dienen voor het einde van de termijn te worden ingebracht, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen dient u binnen de genoemde periode in te brengen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt (tel: 045-5448311).

Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Grondgebiedzaken, telefoonnummer (045) 5448311.

Simpelveld, 4 augustus 2010

Naar boven