Vaststelling wijzigingsplan ‘Kerkweg 3’ in Hulsel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken het volgende bekend.

Het college van burgemeester en wethouders heeft in zijn vergadering van 20 juli 2010 het wijzigingsplan ‘Kerkweg 3’ gewijzigd vastgesteld.

Op grond van de artikelen 3.8 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt dit wijzigingsplan met ingang van 2 augustus 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Het wijzigingsplan ‘Kerkweg 3’ maakt deel uit van het bestemmingsplan ‘Kom Hulsel’ en heeft betrekking op de bouw van 15 woningen op het perceel Kerkweg 3 te Hulsel.

Het wijzigingsplan en het vaststellingsbesluit kunnen worden ingezien op de gemeentelijke website www.reuseldemierden.nl/ → plannen & projecten → bestemmingsplannen.

Bovendien liggen de stukken ter inzage gedurende bovengenoemde periode van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot 19.00 uur in het gemeentehuis (in de centrale hal van het gemeentehuis).

Gedurende deze periode kan alleen beroep worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door degenen die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zienswijzen in te dienen tegen het ontwerp van het wijzigingsplan.

Het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de bovengenoemde termijn.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar C. Stolwijk, telefoon 0497-650066.

Reusel, 30 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden,

de secretaris,

L.J.M. Bertens.

De burgemeester,

H.A.J. Tuerlings.

Naar boven