stcrt-2010-1184-001.png Vaststelling wijzigingsplan Zwarte Dijk 72, artikel 3.6 lid 1 sub a Wro

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat zij het wijzigingsplan Zwarte Dijk 72 te Rijen op 19 januari 2010 hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan voorziet voor het perceel Zwarte Dijk 72 in een uitbreiding van het agrarisch bouwblok tot 0,7 hectare. Door deze uitbreiding kan een bedrijfswoning behorend bij het akkerbouwbedrijf worden gerealiseerd.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 28 januari 2010 tot en met woensdag 10 maart 2010 ter inzage aan de gemeentebalie in het gemeentehuis van Gilze en Rijen (Raadhuisplein 1 te Rijen). Tevens is het vastgestelde wijzigingsplan in te zien op www.gilzerijen.nl onder het submenu bouwen en wonen – bestemmingsplannen.

Beroep

Daags na de ter inzage legging, kan gedurende zes weken, beroep worden aangetekend tegen het vaststellingsbesluit door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het College van Burgemeester en Wethouders;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zicht tijdig tot het College van Burgemeester en Wethouders te wenden.

Daarnaast kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het vaststellingsbesluit wordt dat in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Een beroepschrift en een verzoek tot voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepsschrift en het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ondertekend en worden voorzien van naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Rijen, 27 januari 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven