Vooraankondiging voor realisatie van 4 woningen op de locatie van de voormalige WDS kantine te Driebruggen

Burgemeester en wethouders van Reeuwijk geven overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van de voorbereiding van een projectbesluit voor de mogelijkheid tot het realiseren van 4 woningen op de locatie van de voormalige WDS kantine te Driebruggen.

Het projectbesluit voorziet in medewerking aan de bouw van 4 woningen op de plaats waar op dit moment het voormalige kantinegebouw van voetbalvereniging WDS staat. De planlocatie is gelegen aan de Dubbele Wiericke direct ten oosten van de nieuwbouwwijk Wierickeweide aan de J.H. Kielastraat. De woningen op de betreffende locatie zijn in strijd met het geldende bestemmingsplan. Om de realisatie mogelijk te maken wordt een projectbesluitprocedure gevoerd. Overeenkomstig artikel 1.3.1 lid 2 Bro delen wij u mede dat geen inspraak wordt toegepast omtrent dit voornemen.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Besluit ruimtelijke ordening melden wij dat er op dit moment nog geen stukken ter inzage liggen en dat er geen zienswijzen kunnen worden ingediend. Pas bij het ter inzage leggen van het ontwerpprojectbesluit is het mogelijk om een zienswijze kenbaar te maken bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Reeuwijk. Het ontwerpprojectbesluit zal naar verwachting met ingang van 5 augustus 2010 voor een periode van zes weken ter inzage worden gelegd. Dit zal vooraf worden gepubliceerd in de Kijk op Reeuwijk, gemeentelijke website en in de Staatscourant.

Naar boven