Vaststelling bestemmingsplan Mariaweg 16, 2010

De gemeenteraad van Renkum heeft in haar vergadering van 7 juli 2010 het bestemmingsplan ‘Mariaweg 16, 2010’ ongewijzigd en zonder exploitatieplan vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in het bouwen van een nieuwe vrijstaande woning op het perceel van de huidige woning aan de Mariaweg 16 te Oosterbeek. Het plangebied wordt begrensd door de bestaande woningen met percelen aan de Mariaweg 12 en 20 te Oosterbeek.

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen met ingang van woensdag 28 juli 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Oosterbeek. Daarnaast is het plan in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0274.bp0128ob-va02 en op de gemeentelijke website www.renkum.nl/bestemmingsplannen onder ‘vastgesteld’. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://intercontent.renkum.nl/ro/plannen/NL.IMRO.0274.bp0128ob-/NL.IMRO.0274.bp0128ob-va02

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven