Vaststelling bestemmingsplan ‘Partiële herziening Molenhoek 1999 “Brede School”’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mook en Middelaar maken bekend dat de gemeenteraad op 14 juli 2010

het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Molenhoek 1999 “Brede School”’

gewijzigd is vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een brede school in het centrum van Molenhoek, in combinatie met een gymzaal, 4 patiowoningen, 7 starterswoningen en 9 appartementen.

Gewijzigd ten opzichte van het ontwerp is:

De toevoeging van een functieaanduiding ‘specifieke vorm van maatschappelijk- groen’ tussen de Koningslaan en het speelterrein.

Daarnaast is de grens van het bouwblok ter hoogte van de starterswoningen aan de Eikenlaan gelijk getrokken met het bouwblok van de school, waardoor het bouwblok voor de starterswoningen kleiner is geworden.

Tot slot is het bouwblok van de patiowoningen minimaal verkleint en rechtgetrokken met de bestemmingsgrens van de bestemming Maatschappelijk aan de Koningslaan.

Inzage en beroepsmogelijkheid

Het raadsbesluit met het raadsvoorstel en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 juli 2010 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Mook en Middelaar, Raadhuisplein 6 te Mook. Deze stukken zijn gedurende deze termijn ook in te zien op de website van de gemeente: www.mookenmiddelaar.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging (beroepstermijn) tegen voornoemd besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zo ver de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp kan iedere belanghebbende hiertegen binnen genoemde termijn schriftelijk beroep instellen bij genoemde Afdeling.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende genoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Naar boven