Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan buitengebied van Prinsenbeek

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 5 juli 2010 heeft besloten te verklaren dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor een gebied gelegen in het buitengebied van Prinsenbeek. Het gebied wordt aan de oostkant begrensd door de Weimersedreef, aan de noordkant door de Brielsedreef, aan de zuidkant door de Mastlanddreef en aan de westkant deels door de Overveldsestraat en deels door de Strijpenseweg/Schutsestraat.

Het doel van het voorbereidingsbesluit is te voorkomen dat door bouwplannen, welke passen binnen het vigerende bestemmingsplan, de verwezenlijking van het nieuwe bestemmingsplan onmogelijk wordt. Wel blijft de mogelijkheid bestaan om medewerking te geven aan plannen welke passen in het vigerende bestemmingsplan en passen in het nieuwe, in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

Het voorbereidingsbesluit is in werking getreden op 6 juli 2010 en ligt ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen en is in te zien via de site van de gemeente Breda.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar en/of beroep worden ingesteld.

Naar boven