Voorbereiding bestemmingsplannen in Willemstad

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de hieronder genoemde locaties in Willemstad:

  • een perceel aan de Landpoortstraat voor de realisatie van een steunpunt met 20 wooneenheden;

  • een perceel aan de Achterstraat voor de realisatie van maximaal 17 woonappartementen;

  • een perceel ten zuiden van Kloosterblok III voor de realisatie van maximaal 108 woningen.

Voor alle locaties zal, naar verwachting in het 4e kwartaal van 2010, een voorontwerpbestem-mingsplan gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis in Zevenbergen. Gedurende de termijn van ter inzage legging van het voorontwerpbestemmingsplan kan iedereen een inspraakreactie naar voren brengen. De kennisgeving van de ter inzage ligging van het voorontwerpbestemmingsplan zal worden gepubliceerd in de Moerdijkse Bode, op de gemeentelijke website www.moerdijk.nl en op www. ruimtelijkeplannen.nl.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt hier gemeld dat over deze voornemens nu nog geen ziens-wijzen naar voren kunnen worden gebracht. Evenmin zullen nu stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties worden nu niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over de voornemens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met L. Willems, telefoon 0168 373600.

Naar boven