Voorbereidingsbesluit diverse gebieden in de wijk Ginneken

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 juli 2010 heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor diverse gebieden gelegen aan de Ginnekenweg en Raadhuisstraat in de wijk Ginneken te Breda, zoals nader aangegeven op de bij dit besluit behorende tekeningen met de nummers 255021 en 255032.

Het doel van het voorbereidingsbesluit is te voorkomen dat door bouwplannen, welke passen binnen het vigerende bestemmingsplan, de verwezenlijking van het nieuwe bestemmingsplan Ginneken onmogelijk wordt. Wel blijft de mogelijkheid bestaan om medewerking te geven aan plannen welke passen in het vigerende bestemmingsplan Breda-Zuid en passen in het nieuwe, in voorbereiding zijnde bestemmingsplan Ginneken.

Het voorbereidingsbesluit en de tekeningen liggen vanaf 29 juli 2010, de datum waarop het voorbereidingsbesluit in werking treedt, voor eenieder ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen en is in te zien via de site van de gemeente Breda.

Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.

Breda, 28 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R. Meulenbroek,

loco-secretaris.

Naar boven