Ontwerpbestemmingsplan tot wijziging van het bestemmingsplan Buitensluis, locatie Voorstraat 36, Numansdorp

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 26 juli 2010 het ontwerp van het bestemmingsplan tot wijziging van het bestemmingsplan Buitensluis, locatie Voorstraat 36, Numansdorp gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het servicecentrum van het gemeentehuis aan de Buttervliet 1 te Numansdorp. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente www.cromstrijen.nl → bekendmakingen en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het nieuwe bestemmingsplan voorziet in een aanpassing van de planologische regeling ten behoeve van de realisering van een Hema-vestiging. Het plangebied grenst ten noorden en ten zuiden aan percelen gelegen aan de Voorstraat en ten oosten aan percelen gelegen aan de Torenstraat en de Kerkstraat.

Gedurende de genoemde termijn dat het plan ter inzage ligt kan eenieder mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Als u mondeling uw zienswijze wilt geven, kunt u een afspraak maken met het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0186) 656100.

Cromstrijen, 23 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen,

de secretaris,

G.P. Boluijt.

De burgemeester,

G.A.A.J. Janssen.

Naar boven