Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied’, partiële herziening Foarwei 180 te Kollumerzwaag

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, partiele herziening Foarwei 180 te Kollumerzwaag met ingang van donderdag 5 augustus 2010 gedurende een termijn van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt tijdens openingstijden in het gemeentehuis,Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum.

Het ontwerpbestemmingsplan is met ingang van 5 augustus 2010 te raadplegen op het webadres http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0079.PhBgFoarwei180Kz10-On01

De bestanden van het bestemmingsplan zijn ook via internet beschikbaar op het gemeentelijk webadres, www.kollumerland.nl.

Dit bestemmingsplan voorziet in de verplaatsing van een bouwblok ten dienste van de forellenvisgelegenheid op het perceel Foarwei 180.

Gedurende bovengenoemde periode kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij voorkeur schriftelijk dan wel mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum.

Gedurende de termijn van terinzagelegging is het ook mogelijk om buiten de openingstijden van het gemeentehuis het ontwerpbestemmingsplan in te komen zien. U hiervoor kunt een afspraak maken met de afdeling VROM, telefoon 0511-458 888.

Naar boven