Bestemmingsplan Emer Hintelaken vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 17 juni 2010 het bestemmingsplan Emer Hintelaken heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor het bedrijventerrein Emer Hintelaken. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan op onderdelen aangepast. Deze wijzigingen zijn in het raadsbesluit vastgelegd.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen van donderdag 5 augustus 2010 tot en met woensdag 15 september 2010 ter inzage.

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan zijn te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Direct naar’ bestemmingsplannen. Tevens liggen deze stukken gedurende bovengenoemde periodeter inzage bij Infobalie 19-20 in het Stadskantoor Breda.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het instellen van beroep mogelijk voor belanghebbenden. U kunt uw beroep schriftelijk indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Breda, 3 augustus 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R. Meulenbroek,

loco-secretaris.

Naar boven