Ontwerpbestemmingsplan ‘Burgemeester Crezeelaan 40 te De Lier’

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 23 juli 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Burgemeester Crezeelaan 40 te De Lier’, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het uitbreiden van de bedrijfsruimte en het vernieuwen van de kantoorruimte. Het plangebied is gelegen aan de zuid-oostzijde van de kern De Lier. Het plangebied omvat een deel van het perceel van Rijk Zwaan. Het gebied maakt onderdeel uit van het kassengebied ten zuiden van De Lier, in de directe omgeving zijn dan ook bedrijven gelegen die opereren in deze sector of daaraan gerelateerd zijn.

Inzien ontwerp

  • Binnen de genoemde termijn zijn het ontwerp en de bijbehorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplannen.

  • Het ontwerpbestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • Het ontwerp en de bijbehorende stukken kunnen tevens worden ingezien bij het Serviceloket in het gemeentekantoor te ’s-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

    • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

    • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

Zienswijze indienen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzageligging kunnen door eenieder zienswijzen naar voren worden gebracht over het ontwerpbestemmingsplan. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling.

Schriftelijk: Aan de gemeenteraad van Westland, t.a.v. afdeling RBM, team RJZ, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk, onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan ‘Burgemeester Crezeelaan 40 te De Lier’’ (NL.IMRO.1783.pbp0000-0012).

Mondeling: via de consulenten Bouwen, Wonen en Leefomgeving of de consulenten Bedrijvenloket via telefoonnummer (0174)673673.

Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren brengen, kunnen later beroep instellen tegen het bestemmingsplan.

Westland, 22 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven