Ontwerpbestemmingsplan ‘Sint Jozefhof’

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Sint Jozefhof’ met ingang van 23 juli 2010 gedurende acht weken tot en met 16 september 2010 voor eenieder ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made.

Het plan heeft ten doel een eerder gevoerde artikel 19 WRO-vrijstellings-procedure voor het plan Plukmadehof te optimaliseren. Het plan behelst het herontwikkelen van twee beoogde appartementencomplexen (12 zorgappartementen) tot 8 rijwoningen en een ophoging van het aantal zorgappartementen (van 9 naar 11). Tevens worden twee extra parkeerplaatsen aangelegd. Het gebied is gelegen ingeklemd tussen de Lucia Eijckenstraat, de Plukmadestraat en de Kalverstraat te Made.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze indienen.

Degene die mondeling een zienswijze wenst in te dienen, kan hiervoor een afspraak maken met de afdeling grondgebied, bereikbaar onder de telefoonnummers 0162-690204 of 0162-690248.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Drimmelen, 22 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Drimmelen

C. Smits

secretaris

G.L.C.M. de Kok

burgemeester

Naar boven