Kennisgeving bestemmingsplan ‘Uitbreiding Albert Heijn Hoek van Holland’

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland maakt bekend dat met ingang van vrijdag 23 juli 2010 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met 2 september 2010) het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Uitbreiding Albert Heijn Hoek van Holland’ met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de deelgemeente Hoek van Holland, Prins Hendrikstraat 161 te Hoek van Holland.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

De Albert Heijn supermarkt aan de Prins Hendrikstraat 382 te Hoek van Holland heeft in de bestaande situatie een oppervlakte van 1.039 m2. Deze oppervlakte is echter te klein om een assortiment te voeren dat past bij een hedendaagse full-service supermarkt. Daarom is de eigenaar van de Albert Heijn voornemens de supermarkt uit te breiden met circa 485 m2.

Het beoogde terrein hiervoor is een distributiestrook aan de achterzijde van de supermarkt.

Het plangebied is gelegen aan de oostzijde van het centrum Hoek van Holland aan de Rietdijkhof en de Pastoor Onderwaterhof.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de deelgemeenteraad.

  • a) Schriftelijke zienswijzen dienen te worden geadresseerd aan de deelgemeenteraad van de deelgemeente Hoek van Holland, Postbus 10, 3150 AA te Hoek van Holland.

  • b) Zij die mondeling willen reageren kunnen dat, na telefonische afspraak, ten kantore van de deelgemeente Hoek van Holland. Voor het maken van een afspraak kunt u mevr. M. van Dijk op maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur op 0174-315123 bellen.

Rotterdam, 22 juli 2010

Dagelijks bestuur.

Naar boven