Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Kanaalzone Noord-Oost’

Het door de raad op 1 juli 2010 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Kanaalzone Noord-Oost’ ligt ingang van 23 juli 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Het plangebied van het bestemmingsplan is gesitueerd ten noorden van het Oegstgeesterkanaal en ten oosten van de Noordwijkerweg te Rijnsburg. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door het westelijke deel van de percelen RBG02C05130 en RBG02C04269, aan de noordzijde door de Bankijkerweg, aan de oostzijde door de lijn loodrecht op het kanaal ongeveer 60m ten westen van de plaats waar de Vliet en Oegstgeesterkanaal bij elkaar komen en aan de zuidzijde door het Oegstgeesterkanaal. Hoofddoel van het nieuwe bestemmingsplan is het realiseren van circa 70 woonwerkeenheden.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld met inachtneming van de wijzigingen zoals omschreven in het raadsvoorstel.

Wijzigingen conform bijlage 3, behorende bij het raadsbesluit, zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Ter inzage

Het bestemmingsplan is met ingang van 23 juli 2010 gedurende zes weken voor eenieder in te zien.

Het bestemmingsplan is verbeeld en raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan is beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpRBGkanaalzoneno-va01.

Tevens ligt het bestemmingsplan ter inzage op het gemeentehuis en de servicepunten.

Beroep

Tegen het besluit van de raad kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij de raad kenbaar hebben gemaakt en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze bij de raad kenbaar te hebben gemaakt.

  • Tegen de aangebrachte wijzigingen kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van onverwijlde spoed kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven