Vaststelling bestemmingsplan ‘Hoofddorp VV UNO 2010’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8, lid 3, van de ‘Wet ruimtelijke ordening’ bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 8 juli 2010, nummer 2010.0010127, het bestemmingsplan ‘Hoofddorp VV UNO 2010’ heeft vastgesteld.

Het plan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGhfdVVUno0000000-C001 en is conform de artikelen 1.2.1 tot en met 1.2.5 Bro in electronische vorm vastgelegd en in die vorm vastgesteld.

Het plan

Het plan biedt het planologisch kader om de aanleg van 3 voetbalvelden met voorzieningen, de reservering van 1 extra veld en de verbreding van de Bennebroekertocht te realiseren. Het plangebied is globaal gelegen in de Zuidrand van Hoofddorp, ten zuiden van de Toolenburgerplas, tussen de oude en de Nieuwe Bennebroekerweg, de IJweg en het Toolenburgpad.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Inzien

Het bestemmingsplan ‘Hoofddorp VV UNO 2010’ ligt ter inzage in het Informatiecentrum/CBI in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Dit is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur.

De terinzagelegging begint op 23 juli 2010 en duurt zes weken. Ook op de website van de gemeente (www.haarlemmermeer.nl) kunnen de planstukken worden geraadpleegd.

Het bestemmingsplan met het vaststellingsbesluit kan ook op www.ruimtelijkeplannen.nl worden geraadpleegd.

Beroep

Binnen de zes weken waarin de stukken ter visie liggen kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • a. belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad;

  • b. belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerking treden

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde termijn van terinzagelegging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Hoofddorp, 22 juli 2010

Naar boven