Vaststelling bestemmingsplan Gezondheidscentrum Slikkerveer

Het college van burgemeester en wethouders van Ridderkerk maakt bekend dat met ingang van 22 juli 2010, gedurende zes weken conform artikel 3.8 lid 3 van de Wet op de ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad bij besluit van 24 juni 2010, nummer 2010-24, vastgestelde bestemmingsplan ‘Gezondheidscentrum Slikkerveer’ inclusief dit besluit.

Het betreft een herziening van het bestemmingsplan Slikkerveer voor de hoek Prinses Margrietstraat/Nassaustraat oostzijde. Aanleiding voor dit nieuwe bestemmingsplan is de herontwikkeling van deze locatie naar een gezondheidscentrum met maximaal acht appartementen. Het plan maakt onderdeel uit van de herstructureringslocatie Slikkerveer zuidoost.

Op grond van artikel 6.12 van de Wro wordt bekend gemaakt dat de kosten van de grondexploitatie middels een anterieure overeenkomst zijn afgedekt.

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via de website van de gemeente Ridderkerk http://www.ridderkerk.nl/planinprocedure.

Daarnaast is het plan raadpleegbaar via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0597.BPSLIK2010GEZCENTR-VG01.

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen op http://www.ridderkerk.nl/ruimtelijkeplannen/ridderkerk-ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0597.BPSLIK2010GEZCENTR-/NL.IMRO.0597.BPSLIK2010GEZCENTR-VG01/.

Bovengenoemde stukken liggen gedurende de termijn van terinzagelegging tevens in papieren vorm in het Gemeentelijk Service Centrum bij de balie Bouwen en Wonen (Koningsplein 1) ter inzage. Vanaf vrijdag 23 juli 2010 gedurende een termijn van zes weken kan alleen een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag instellen.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven