Wijziging bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Drachten, Zuidwest-kwadrant 1997’ ex artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend dat zij op 29 juni 2010 een wijziging hebben vastgesteld van het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Drachten, Zuidwest-kwadrant 1997’ ten behoeve van het oprichten van een onbemand tankstation aan de Dopplerlaan in Drachten Azeven. Hiertoe is binnen de bestemming ‘bedrijfsdoeleinden’ de aanduiding ‘verkooppunt van motorbrandstoffen exclusief LPG’ op de plankaart toegevoegd.

Het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 26 juli 2010 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage op de afdeling Publiekszaken, cluster vergunningverlening in het gemeentehuis te Beetsterzwaag (Hoofdstraat 82). U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook inzien op onze website www.opsterland.nl. U vindt het wijzigingsplan onder wonen, werken en inkomen/ bouwen en wonen/ ruimtelijke plannen/ ter inzage liggende bestemmingsplannen.

Tegen dit besluit kan binnen de genoemde termijn van zes weken beroep ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag:

  • door degenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpwijzigingsplan;

  • tegen wijzigingen die bij vaststelling in de wijzigingsplannen zijn aangebracht;

  • door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe moet binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven