Ontwerpbestemmingsplan Zuiderdracht 28A in Oosterblokker

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuiderdracht 28A’ van 22 juli 2010 tot en met 9 september 2010 zes weken ter inzage ligt bij de balie Bouwen en Milieu in het gemeentehuis in Hoogkarspel. Het plan vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inhoud plan

Door middel van dit ‘postzegelbestemmingsplan’ krijgt het perceel Zuiderdracht 28A (en een klein deel van het naastgelegen perceel Zuiderdracht 28) in Oosterblokker wordt het mogelijk om een woonhuis op het perceel Zuiderdracht 28A te bouwen. Omdat de bedrijfbebouwing op het perceel eind 2006 is afgebrand is de huidige bedrijfsbestemming van het perceel achterhaald. Het perceel is te klein om redelijkerwijze nog dienst te doen als een locatie voor een bedrijfsvestiging. Een woonbestemming is volgens de gemeente passender op deze locatie, gelet op het karakter van de overige percelen aan de Zuiderdracht in Oosterblokker.

Zienswijzen

Binnen de termijn van inzage kan eenieder tegen het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel. Voor een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met een medewerker van de afdeling Beleid en Projecten, T: 0228-352 352.

Naar boven