Ontwerpwijzigingsplan artikel 3.6 lid 1 sub a Wro

Burgemeester en wethouders van Dronten maken bekend dat de volgende ontwerpwijzigingsplannen ter inzage liggen:

  • 1. ‘Buitengebied-Ottolanderlaan 4 (9010.40)’. Het plangebied betreft het perceel Ottolanderlaan 4 te Dronten. Het wijzigingsplan maakt erfvergroting van dit perceel mogelijk in verband met de bouw van een bewaarplaats.

  • 2. ‘Buitengebied-Lisdoddeweg 15 (9010.34)’. Het plangebied betreft het perceel Lisdoddeweg 15 te Dronten. Het wijzigingsplan maakt erfvergroting van dit perceel mogelijk in verband met de uitbreiding van het melkveebedrijf.

U kunt de desbetreffende stukken van 22 juli 2010 tot en met 1 september 2010 tijdens openingstijden inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl onder het submenu Mijn gemeente, Bouwen en Wonen – bestemmingsplannen.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC Dronten. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met mevrouw B. van den Heuvel, tel. (0321) 388 283.

Na vaststelling van het wijzigingsplan door het college van Dronten ligt het plan ter visie voor beroep en/of voorlopige voorziening bij de Raad van State.

Dronten, 21 juli 2010.

Het college van Dronten,

secretaris,

R. Kool.

Burgemeester,

A.B.L. de Jonge.

Naar boven