Vaststellen van projectbesluit Zandpolder nabij Voorweg te Callantsoog (3.10 Wro)

  • Zandpolder nabij Voorweg te Callantsoog: omvormen van agrarische gronden naar een functie als natuurterrein 1759 NX

Op 5 juli 2010 is het bovenstaande projectbesluit ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde projectbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 22 juli 2010 gedurende 6 weken tijdens werkdagen van 9:00–12:00 uur voor eenieder ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl. Het projectbesluit is tevens digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Er zijn geen zienswijzen tegen op het ontwerpbesluit naar voren gebracht. Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt beroep instellen op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroeptermijn afloopt. Een beroep schorst de werking van het besluit niet. Om het buiten werking te stellen kan de voorzieningenrechter, op verzoek, een voorlopige voorziening treffen indien daarvoor een spoedeisend belang is. Dit verzoek kan ook ingediend worden bij de Rechtbank Alkmaar.

Naar boven