Ontwerpbestemmingsplan Cuijk Centrum, Vorstendom 20

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Cuijk Centrum, Vorstendom 20 (NL.IMRO.1684.07BPvorstendom20-ON01) ter inzage leggen.

Dit plan voorziet in de nieuwbouw en verplaatsing van een woning ter vervanging van een bestaande woning.

Het ontwerpbestemmingsplan Cuijk Centrum, Vorstendom 20 wordt voor zienswijzen ter inzage gelegd voor de inwoners van de gemeente Cuijk. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 22 juli 2010 tot en met 1 september 2010 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.cuijk.nl bij ‘Digitale balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Cuijk centrum’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485 396 798.

Cuijk, 21 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Cuijk,

P. Mengde,

burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven