Ontwerpprojectbesluit Nieuweweg 40-42

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van 22 juli 2010 het ontwerp projectbesluit ter inzage ligt.

Begrenzingen

Het plangebied wordt begrensd door de Mulderslaan in het noorden, de rechte lijn tussen de Mulderslaan 8 en de Bevrijdingslaan in het zuiden en de Nieuweweg in het westen.

Inhoud projectbesluit

Het ontwerpprojectbesluit voorziet in het veranderen van twee woningen Nieuweweg 40-42 in dienstverlening en het realiseren van een ondergrondse koppeling tussen Nieuweweg 40 en 42.

Ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 22 juli 2010 gedurende 6 weken (dus tot 1 september 2010) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Ook op de website van de gemeente Veenendaal (www.veenendaal.nl) kunt u het ontwerpprojectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken inzien bij het thema ‘Bestuur en organisatie’, onder het kopje ‘Bekendmakingen’.

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u ook het ontwerpprojectbesluit ook digitaal inzien.

Reageren

Tot 26 augustus 2010 kan een ieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit naar keuze schriftelijk, via de e-mail of mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Uw inspraakreactie kunt u richten aan de raad van de gemeente Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw A.E. van de Weerdhof van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer 0318-538337

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerpprojectbesluit kunt u eveneens contact opnemen met mevrouw Van de Weerdhof van de afdeling Beleid en ontwikkeling via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven