Wijzigingsplan ‘Buitengebied 1997’

Wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan ‘Buitengebied 1997, M.van Coehoornweg 13 te Burgum (verplaatsen bestemming “woondoeleinden)”)’

Het bovengenoemde wijzigingsplan is op 19 juli 2010 vastgesteld. Het plan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 22 juli 2010 6 weken lang ter inzage. Iedereen kan in die periode het vastgestelde plan inzien op het gemeentehuis te Burgum, bij de balie Bouwen en Wenjen. U kunt het plan ook inzien op de gemeentelijke website (www.t-diel.nl).

De wijziging van het bestemmingsplan geldt voor de locatie M. van Coehoornweg 23 te Burgum. Door middel van het wijzigingsplan wordt de ligging van het bouwvlak gewijzigd. Ten opzichte van het ontwerpplan zijn geen wijzigingen aangebracht.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voor­ziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven