Vastgestelde bestemmingsplannen Hortensiastraat en Carmelietenstraat

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de raad in zijn vergadering van 7 juli 2010 de volgende bestemmingsplannen ongewijzigd heeft vastgesteld.

1. Bestemmingsplan ‘Hortensiastraat Geleen’

Dit plan heeft betrekking op de bouw van 8 woningen in de Hortensiastraat te Geleen.

2. Bestemmingsplan ‘Carmelietenstraat Geleen’

Dit plan heeft betrekking op de realisatie van 29 levensloopbestendige woningen met bijbehorend parkeerterrein aan de Carmelietenstraat, Eloystraat en Antoniusstraat te Geleen.

De vaststellingsbesluiten en bestemmingsplannen liggen ter inzage met ingang van donderdag 22 juli 2010 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met woensdag 1 september 2010) bij de balie Vergunningen in de Stadswinkel te Geleen (gemeentehuis, Markt 1).

De betreffende vaststellingsbesluiten met bijbehorende bestemmingsplannen kunnen tevens via het internet worden ingezien op www.sittard-geleen.nl onder Gemeentezaken/Bekendmakingen/Bekendmakingen en vergunningen, Bestemmingsplannen wijzigingen/ontheffingen. De plannen zijn ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de termijn van ter inzage legging kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze heeft ingediend

  • een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (eveneens postbus 20019, 2500 EA Den Haag). In dát geval treedt het besluit niet in werking, totdat op dat verzoek is beslist.

21 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven