Verleende bouwvergunning en projectbesluit

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij de volgende bouwvergunning met gebruikmaking van een projectbesluit ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, heeft vastgesteld.

  • Venlo, Jodenstraat 51/Gildenstraat, realisatie van één woning, kadastraal bekend als Venlo, sectie I, nummer 5816 (20090036)

De bekendmaking van de besluiten vindt tevens plaats in De Trompetter/E-3 journaal Venlo-Helden en op de gemeentelijke website (www.venlo.nl) in de rubriek Wonen en Milieu.Het projectbesluit en alle daarbij bijbehorende stukken kunnen hier ook als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor de overige stukken (waaronder de tekeningen e.d.). Het digitale plan kan tevens worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer is (NL.IMRO.0983.PJB2010011JOSTR51-VA01)

De besluiten met bijbehorende bescheiden liggen vanaf 22 juli 2010 gedurende zes weken, op werkdagen van 9.00 uur tot 14.00 uur, voor ieder ter inzage bij het loket Bouwen en Verbouwen in de Stadswinkel Venlo, Prinsessesingel 30 te Venlo.

Er geldt een gecombineerde rechtsbeschermingsmogelijkheid voor zowel de bouwvergunning als het projectbesluit. Deze besluiten worden voor de mogelijkheid van rechtsbescherming, als één besluit gezien. Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerp-besluit (tijdig) een zienswijze hebben ingediend alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het ontwerp-besluit geen dan wel niet (tijdig) een zienswijze te hebben ingebracht, kunnen vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, gedurende zes weken beroep instellen bij de rechtbank, sector bestuurs-recht, Postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, alsdan de voorzieningenrechter van de rechtbank te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Er is geen mogelijkheid tot het indienen van een bezwaarschrift.

Naar boven