stcrt-2010-1156-001.png Ontwerp uitwerkingsplan Dronten – De Gilden Bastihoven (1015)

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan ‘Dronten – De Gilden Bastihoven (1015)’ ter inzage ligt. Het plangebied van dit uitwerkingsplan ligt in fase 2 van de nieuwe woonwijk De Gilden en maakt woningbouw mogelijk. De Gilden Bastihoven wordt aan de noordzijde begrensd door de toekomstige Hanzelijn, aan de oost- en zuidzijde door de andere woningen in De Gilden fase 2 en aan de westzijde door de Rendiertocht.

U kunt de betreffende stukken van 28 januari 2010 tot en met 11 maart 2010 tijdens openingstijden inzien (6 weken) bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare bibliotheek te Dronten;

Het plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl onder het submenu Mijn gemeente, Bouwen en Wonen – bestemmingsplannen.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder een zienswijze indienen tegen het ontwerp uitwerkingsplan. Dit kan schriftelijk bij het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling zienswijzen indienen. Dit kan door een afspraak te maken met de heer E. Heldoorn, tel: (0321) 388 215.

Na vaststelling van het uitwerkingsplan door het college van Dronten ligt het plan ter visie voor beroep en/of voorlopige voorziening bij de Raad van State.

Dronten, 27 januari 2010

Het college van Dronten,

secretaris,

R. Kool.

Burgemeester,

A.B.L. de Jonge.

Naar boven